Image

Наивно. Супер

Едновременно забавна, четивна, трогателна и вдъхновяваща книга, идваща от Скандинавския север и докоснала читателите в много страни (преведена е на повече от 20 езика).


Самоироничен разказ от първо лице за живота и перипетиите, през които преминава един 25-годишен мъж, напуснал университета и обзет от размисли за всичко, което го заобикаля. Има грижовни родители, по-голям брат и двама приятели – един добър и един лош. Но му липсва приятелка. Не скъсал връзката си с детството, той попада в ситуации, които будят смях, но и в същото време ни карат да се замислим дали човек не трябва да прави това, което му доставя удоволствие, което го кара да се чувства щастлив и го откъсва от ежедневието. Дори и да изглежда НАИВНО, все пак животът е СУПЕР!


Ерлен Лу е норвежки писател, роден през 1969 г. Снимал е филми, работил е в психиатрия и театър, като учител и журналист. Литературния се дебют прави през 1993 г., а три години по-късно излиза най-успешният му роман – „Наивно. Супер“, който досега е преведен на повече от 20 езика. Другият му голям бестселър е „Доплер“ (2004), който също излезе на български. Автор е и на книги за деца, пиеси и сценарии.

  • Автор: Ерлен Лу
  • Брой страници: 224
  • Цена: 13,00 лв.
  • ISBN: 978-619-249-020-1